Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2020 14:54
Čas čtení 0:57
Dominik Vetrák

Crash Bandicoot 4: It's About Time předčasně odhaleno. Hra by měla vyjít už letos

TECH
Uložit Uložené

Ratingová společnost z Tchaj-wanu prozradila existenci hry.

Activision se v posledních letech vůbec nesnaží hráče s oznámeními nových her Crashe Bandicoota překvapit. Věděli jsme o nich vždy pár dní či týdnů před ohlášením. Crashe i Spyra navíc oznámili až poté, co desítkám novinářům a lidem z branže poslali speciální předměty odkazující na slavné herní série.

Děje se to i v těchto dnech, a tak mnozí předpokládali, že oznámení hry je na spadnutí. Tchajwanská ratingová společnost ale předběhla Activision, a tak tu máme odhalení Crash Bandicoot 4: It's About Time (Už bylo na čase). Název tak trefně odkazuje na to, jak dlouho čekáme na pokračování původní trilogie od Naughty Dog.

Trojka vyšla už v roce 1998, od chvíle, kdy jsme se dočkali dalších dílů a spin-offů, nikdy ale nevyšel klasický, očíslovaný díl. Čtyřka bude pravděpodobně pokračovat v příběhu a je možné, že se předešlé hry budou ignorovat.

Domů
Sdílet
Diskuse