Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2020 8:11
Čas čtení 0:57
Adam Novosad

The Weeknd či Rihanna patří mezi nejpopulárnější interprety, které lidé poslouchají během sexu nebo masturbace

NEWS
Uložit Uložené

V intimních chvílích dominuje několik očekávaných interpretů.

Množství lidí má ve zvyku si své intimní chvíle okořenit dobrou hudbou v pozadí. I proto se výrobce spodního prádla Pour Moi rozhodl analyzovat, kdo patří mezi nejoblíbenější interprety na sexuální chvíle, informuje Metro.

Na analýzu využila značka návyky lidí ze streamovací platformy Spotify a zřejmě nikoho nepřekvapí, kdo se dostal na první místo jako nejoblíbenější jméno.

Nejoblíbenějším interpretem, jehož skladby pasují do intimních chvil, se stal The Weeknd. Zpěvák má na svém kontě několik vzrušujících počinů jako I Feel It Coming či Earned It z filmu Padesát odstínů šedi, a tak vyhrál zaslouženě. Na druhé příčce skončil Trey Songz, třetí se zase umístil Usher.

Čtvrté místo získal Drake, který se ve své hudbě také nevyhýbá skladbám se sexuálním podtónům, a první pětku uzavřel Jeremih. Až na šestém místě najdeme první ženu v žebříčku, kterou zosobňuje Rihanna. Za ní skončila Beyoncé, na osmé místo to dotáhl Miguel, na devátém místě je Two Feet a žebříček uzavírá PARTYNEXTDOOR.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme OnlyFans: Za obsah na sociální síti si musíš zaplatit, na oplátku ti budou tví idolové odepisovat kdykoliv Vyzkoušeli jsme OnlyFans: Za obsah na sociální síti si musíš zaplatit, na oplátku ti budou tví idolové odepisovat kdykoliv 21. června 2020 13:55

Průzkum dokonce zjišťoval i nejoblíbenější skladby na masturbaci. Mezi nimi také dominoval The Weekend, druhé místo obsadila skupina Divinyls a třetí skončil Post Malone.

Zajímavá je čtvrtá příčka s Red Hot Chili Peppers a překvapivý je i skladatel klasické hudby Johann Sebastian Bach na pátém místě. Šestý Drake sekunduje sedmému Kanye West, osmá je Rihanna, devátá Lana Del Rey a desáté místo patří kapele Green Day.

Domů
Sdílet
Diskuse