Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. června 2020 19:39
Čas čtení 0:48
Adam Novosad

Muž závislý na sexu žaluje Twitch o 25 milionů dolarů, svůdné streamerky mu prý poškodily zdraví

TECH
Uložit Uložené

Navštěvování platformy Twitch mu přineslo více škody než užitku.

Streamovací platforma Twitch momentálně čelí soudní žalobě, v níž po společnosti poškozený chlapík žádá 25 milionů dolarů, upozorňuje Fox Business.

Erik Estavillo z amerického San Francisca se Twitch rozhodl zažalovat po tom, co se během pandemie koronaviru musel na platformu spoléhat, aby se zabavil.

Namísto zábavy ale většinou narazil na spoře oděné streamerky, které mu prý sexuální atmosférou na svých streamech poškodily psychické zdraví, vylákaly od něj peníze a přinutily ho rozbít svůj počítač.

Muž závislý na sexe žaluje Twitch o 25 miliónov dolárov, pretože tamojšie zvodné streamerky mu vraj poškodili zdravie
Zdroj: Twitch

Erik sám sebe v žalobě označuje jako závislého na sexu, a tak prý doplatil na nekonečné množství svůdných streamerek. Trpí údajně depresí i panickými atakami, a tyto problémy se mu kvůli Twitchi ještě zhoršily.

Platforma podle něj neumožňuje filtrovat mezi streamery na základě pohlaví, a tak vždy, když hledal vhodný obsah, musel pohledem projet přes desítky sugestivně oblečených žen. K žalobě přiložil i více než 20 stran fotografií streamerek, které podle něj lákají diváky na obsah směřující k vytvoření sexuální závislosti.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme OnlyFans: Za obsah na sociální síti si musíš zaplatit, na oplátku ti budou tví idolové odepisovat kdykoliv Vyzkoušeli jsme OnlyFans: Za obsah na sociální síti si musíš zaplatit, na oplátku ti budou tví idolové odepisovat kdykoliv 21. června 2020 13:55

Od Twitche proto žádá odškodnění ve výši 25 milionů dolarů, které si přitom nechce nechat sám pro sebe.

Byl by rád, kdyby se peníze rozdělily mezi něj a uživatele služby Twitch Prime Turbo. Zbývající finanční prostředky by pak chtěl věnovat charitám věnujícím se boji proti koronaviru a podporujícím protesty proti rasismu.

Domů
Sdílet
Diskuse