Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. července 2020 16:37
Čas čtení 1:27
Dominik Vetrák

Florence Pugh bude nová Black Widow. Scarlett Johansson jí ve filmu předá pozici v Avengers týmu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Black Widow bude žít i nadále, i když s jinou tváří.

Režisérka Cate Shortland v rozhovoru pro Empire prozradila, že v sólovce Black Widow skutečně dojde k předávání pochodně. Jak jistě víš, Natasha v podání Scarlett Johansson zemřela v Avengers: Endgame. Pokud by se měla objevit v budoucích filmech MCU (Marvel Cinematic Universe), muselo by jít o snímky odehrávající se před událostmi Endgame.

Doporučeno
Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) 7. července 2020 9:58

To je i případ její sólovky, která je zasazena mezi Civil War a Infinity War, tedy do doby, kdy byla Natasha na útěku před vládními organizacemi. Dozvíme se, co dělala, s kým se setkávala a že se dostala i zpět tam, kam patří a kde vlastně samotná Black Widow vznikla.

Její velká rivalka z výcviku a také dobrá kamarádka Yelena Belova (Florence Pugh) jí bude v náročné misi pomáhat, no a podle všeho následně převezme i jméno Black Widow. Yelena se stala Black Widow i v komiksech, a to také po smrti Natashi Romanoff, původní Black Widow.

Florence Pugh bude nová Black Widow. Scarlett Johansson jej vo filme predá pozíciu v Avengers tíme
Zdroj: Marvel Studios

Nevíme, jak přesně se to stane, ale Florence Pugh má v MCU zdá se jistou budoucnost. Je to nesmírně kvalitní a nadaná herečka, na kterou se, stejně jako na Scarlett, úžasně dívá. V Marvelu si ji nemohou vynachválit. Je tedy možné, že se v budoucnu dočkáme dalšího filmu Black Widow, avšak již s Florence v hlavní roli. Hodně bude záležet i na úspěchu prvního dílu se Scarlett, který do kin dorazí 6. listopadu 2020.

Režisérka se vyjádřila i k tomu, že zatímco Tony měl v Endgame pohřeb, Natasha ho nedostala. Podle jejích slov by si to postava ani nepřála. Natasha si hlídá své soukromí a více by jí vyhovoval tichý zármutek jejích nejbližších. Je vysoce pravděpodobné, že se s ní oficiálně rozloučíme právě v její sólovce.

Black Widow se ve filmu postaví Taskmasterovi. Ten je žoldnéřem a v komiksech patří k nejlepším bojovníkům zejména díky super rychlým reflexům. Tato schopnost mu umožňuje zapamatovat si a dokonale napodobit pohyby svých protivníků, přičemž je dokáže i předvídat.

Po boku obou Black Widow se představí i drsně působící Melina (Rachel Weisz) a Alexei Schostakov známý jako Red Guardian (David Harbour). Scénář napsali Jac Schaeffer (Olaf's Frozen Adventure, Captain Marvel) a Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby) a o režii se postarala již zmíněná Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome).

Florence Pugh bude nová Black Widow. Scarlett Johansson jej vo filme predá pozíciu v Avengers tíme
Zdroj: Marvel Studios
Domů
Sdílet
Diskuse