Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2020 17:25
Čas čtení 0:42
Daniel Mikolášik

Nicki Minaj je těhotná. Ve svých 37 letech se stane poprvé matkou

HUDBA
Uložit Uložené

Raperka se těhotenským bříškem pochlubila na sociální síti.

Nicki Minaj se na Instagramu pochlubila radostnou zprávou. Za pár měsíců se poprvé stane matkou. K fotce v příslušejícím spodním prádle, na které má kromě drahokamů také dudlíkové víčko z dětské láhve na mléko, napsala jen hashtag #Preggers (anglické slangové pojmenování pro přídavné jméno těhotná) a žluté srdíčko.

Doporučeno
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA 23. února 2019 19:28

Spekulace ohledně jejího těhotenství se však objevily již dříve. V únoru to někteří fanoušci psali pod video, kde ji její manžel Kenneth Petty hladil na břiše. Později během karantény tweetovala, že má příznaky ranní nevolnosti a také zvláštní chutě na různé typy jídel.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie (@nickiminaj),

V roce 2018 v rozhovoru pro magazín Wonderland prozradila její velkou touhu po potomkovi. Prý se nejprve vdá a hned potom si udělá dítě. „Zbožňuji děti. Už to nechci dál odkládat,“ uvedla před 2 lety. Raperka a její manžel se vzali už v říjnu loňského roku.

V komentářích jí už stihli pogratulovat celebrity jako zpěvák Stan Smith, raperka Young MA, herečka Halle Berry a mnozí další.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie (@nickiminaj),

Domů
Sdílet
Diskuse