Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2020 12:23
Čas čtení 1:03
Daniel Mikolášik

Dara Rolins zveřejnila svou neupravenou fotku. „Prý to s tou retuší přeháním, občas si i já přijdu příliš dokonalá,“ napsala

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Popová diva je na svoje vrásky hrdá.

Česko-slovenská popová hvězda Dara Rolins na Instagramu zveřejnila fotografii, na kterou by mělo odvahu jen málo žen domácího showbyznysu. Právě absolutně neupravená detailní fotka bez jakékoliv retuše však o Daře prozrazuje, že vyrovnanost, optimismus a postoj k životu jí mohou mnozí jen závidět.

Doporučeno
Dara Rolins představuje zamilovanou novinku, chce spojit síly se svým vyvoleným Dara Rolins představuje zamilovanou novinku, chce spojit síly se svým vyvoleným 31. května 2020 9:09

Zpěvačka v rozsáhlém příspěvku konstatuje, že ani ona sama nemá ráda příliš vyretušované a upravené influencerky s dokonalými filtry na fotkách. Její skutečnou a přirozenou tvář prý mohou fanoušci vidět denně v jejích instagramových příbězích.

„Vím, že mi občas píšete pod fotky z časopisů, že to s tou retuší přeháním. Retuší proběhne každá titulka, nejen ta moje, to je pravidlo, ať už se to někomu líbí, nebo ne. My, kteří se na titulkách objevujeme, máme s výběrem fotek a jejich následnou retuší pramálo společného,“ začíná ve statusu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Dara konstatuje, že první řadě jde o volbu dané redakce a v neposlední řadě o fotografa, jeho vidění, rukopis, projev a talent. Zpěvačka to nazvala uměleckou svobodou. Prý to chápe a dodává, že i ona si na fotkách přijde občas příliš dokonalá. Prý však ani omylem není.

„Důvěrně znám všechny své přednosti i chyby. O správném úhlu, kouzle světla a okamžiku ani nemluvím. Od toho máte možnost vidět nás na našich Instagramech a v storkách takto ,normální' v pohybu, s chybami, vráskami, prostě všem přirozeně lidským. Ani mě nebaví dívat se na přefiltrované krásky, které pak s realitou nemají nic společného,“ uzavřela.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Domů
Sdílet
Diskuse