Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2020 15:58
Čas čtení 0:50
Viktor Kniš

Jeden špatný pohyb a zmizíš navždy. Loko Loko tě v kufru přiveze do přístavu a zabalí do igelitu

HUDBA
Uložit Uložené

Loko Loko se připomíná dalším videosinglem, který by měl být předzvěstí společného alba s Daweedem Hustlem.

Loko Loko se po spolupráci s Pil Cm a Daweedem Hustlem na hitu Fiji připomíná novinkou, které se zhostil úplně sám. Aktuální skladba nese název 1001 Nocí a hlavní představitel Maskovany Records již tradičně předvádí to, co mu jde nejlépe. Dočkali jsme se i videoklipu z bratislavského přístavu, o který se postaral Tibor Kuna. Nechybí však ani záběry, které dotvářejí celkovou atmosféru a image, jakou se Loko Loko dlouhodobě prezentuje.

I vzhledem ke kriminální historii tohoto slovenského rapera snad nikoho nepřekvapí troufalý vzkaz za samotným vizuálem.

Doporučeno
Loko Loko: Do vězení jsem došel, jako kdybych byl ze základní školy a vyšel jsem odtud jako s doktorským titulem (Rozhovor) Loko Loko: Do vězení jsem došel, jako kdybych byl ze základní školy a vyšel jsem odtud jako s doktorským titulem (Rozhovor) 3. června 2020 10:41

Přesto Loko upozorňuje, že nejde o snahu porušovat zákony: „V díle byly použity rekvizity napodobující ilegální látky. Cílem díla není motivovat k jakékoliv činnosti v rozporu se zákony,“ specifikuje autor v popisu pod videoklipem.

Už brzy se objeví i projekt s Daweedem Hustlem, následně by měl Loko Loko představit i debutové sólo. Projekt plánuje vydat ještě letos, nedává si však fixní termíny.

Na rozdíl od mnoha ostatních mladých raperů je Loko Loko samotářem při práci, což poodhalil i v našem rozhovoru. „Vstávám někdy v rozmezí 8-10 ráno bez budíku, budík nepotřebuji. A dělám. Musím hned od rána pracovat, nejdu do sprchy ani nedělám nic jiného – kouřím a pracuji. Buď píšu, buď nahrávám nebo mixuji, podle toho, co právě třeba udělat,“ řekl pro Refresher maskovaný raper.

 

Domů
Sdílet
Diskuse