Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2020 17:01
Čas čtení 1:08
Daniel Kopejska

„Z**de islámskej,“ vyslechl si rozhodčí od fanouška v české lize

SPORT
Uložit Uložené

Dvaadvacetiletý rozhodčí Varol Ikizgül se stal terčem rasistických poznámek ze strany agresivního fanouška.

Rozhodčí Varol Ikizgül přijel na Brněnsko pískat zápas Veverské Bítýšky proti Kobeřicím. Zápas podle zápisu rozhodčího do poločasu probíhal bez problému, avšak poté ho jeden z hráčů dvakrát slovně konfrontoval. Za každý ze svých excesů si odnesl žlutou kartu a mířil předčasně do sprch. 

Podle zápisu hráč před udělenou kartou řekl směrem k rozhodčímu: „Měl bys u toho pískání běhat, to je pak vidět, když to nepískáš. Se na sebe podívej, jak vypadáš, měl bys s tím něco dělat.“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

#parisworldgames2019⚽#referee#fačr#summer2k19#keepgoing#france#paris#citywithatmosphere

Příspěvek sdílený Varol ikizgül (@varolikizgulofficial),

Doporučeno
Před 20 lety lítaly na africké hráče v Česku banány. Je náš fotbal pořád plný rasismu? Před 20 lety lítaly na africké hráče v Česku banány. Je náš fotbal pořád plný rasismu? 24. dubna 2019 12:16

Tam by i celá kontroverze mohla skončit, kdyby na tribuně nebyl rodinný příslušník vyloučeného hráče, který k výkonu rozhodčího měl rozhodně co říct.

Domů
Sdílet
Diskuse