Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
25. srpna 2020 22:37
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Nový seriál o Trumpovi ukáže, jaký měl vztah se šéfem FBI. Amerického prezidenta si zahraje Brendan Gleeson

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Comey Rule ukazuje první trailer. Premiéry se dočkáme 27. září.

Brendan Gleeson si zahrál Donalda Trumpa. Jako americký prezident se objeví v minisérii The Comey Rule od televize Showtime. Seriál natočili podle knižního bestselleru od bývalého ředitele FBI Jamese Comeyho.

Kniha se věnuje americkým prezidentským volbám z roku 2016, vlivu Ruska na volby a také vztahu, jaký měl Comet jako ředitel FBI se samotným Trumpem.

Comeyho hraje Jeff Daniels, přičemž Gleeson bude jako Trump jen jako vedlejší postava. I tak jsou na jeho zosobnění slavného prezidenta všichni zvědaví.

Doporučeno
10 zajímavostí o Tomu Cruisovi. Toto jsi o něm (možná) nevěděl 10 zajímavostí o Tomu Cruisovi. Toto jsi o něm (možná) nevěděl 3. července 2020 14:35

Součástí příběhu bude i Barack Obama, jehož ztvárnil Kingsley Ben-Adir. O scénář a režii se postaral Billy Ray (scénáře pro Captain Phillips a Richard Jewell).

Minisérie sestává ze dvou dílů. Uvidíme je 27. a 28. září. Showtime ji původně plánovalo vydat až po prezidentských volbách, ale samotní tvůrci a diváci se proti tomuto rozhodnutí postavili a vydobyli si předčasnou premiéru.

Jsme zvědaví, co všechno se z tohoto příběhu dozvíme. Tvůrci dokumentárního dramatického seriálu totiž nepřepsali knihu od základů. Nastudovali si události a udělali nespočet rozhovorů, aby se dostali k co nejobjektivnějším informacím.


Domů
Sdílet
Diskuse