Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. září 2020 17:04
Čas čtení 0:48
Vojtěch Vanda

Cizinec v Brně házel odpadky z auta a pak mával pistolí. Poslouchám rap a chtěl jsem být stylový, řekl policii

ZAJÍMAVOSTI BRNO ČESKO RAP
Uložit Uložené

Devatenáctiletý cizinec prožívá hiphop trochu jinak.

Nebezpečnou situaci na vozovce musela řešit řidička, která jela ve voze se svou devítiletou dcerou přes brněnskou čtvrť Jundrov. Před ní se totiž zařadilo auto, na které musela nakonec zavolat policisty. Spolujezdec totiž vyhazoval z okénka odpadky a mával pistolí. Ukázalo se, že šlo o cizince, jenž chtěl být pouze stylový.

Doporučeno
Jsem čert, tvrdil brněnským strážníkům plivající muž na toluenu. Byl odvezen na záchytku Jsem čert, tvrdil brněnským strážníkům plivající muž na toluenu. Byl odvezen na záchytku 31. srpna 2020 18:40

Klidná cesta přes brněnský Jundrov se pro řidičku osobního auta změnila ve velice nepříjemnou zkušenost, když se před ni dostalo auto, ve kterém seděl devatenáctiletý cizinec. Z nějakého důvodu totiž začal z okénka vyhazovat odpadky, mezi nimiž byly i skleněné lahve. Chování posádky se ženě nelíbilo, proto na ně zatroubila.

Avšak místo uklidnění přišla studená sprcha. Z auta totiž místo odpadků vykoukla pistole, se kterou začal spolujezdec mávat. Řidička dostala strach hlavně o svou devítiletou dceru, kterou vezla, proto zpomalila a zavolala na linku 158.

„Policisté po krátké době vypátrali podezřelé vozidlo a následně i jeho osádku. I když byla pistole nakonec jen na plastové kuličky, zadělal si tím devatenáctiletý cizinec na značné problémy,“ uvedl mluvčí policie David Chaloupka. 

Doporučeno
Muž v Praze bývalé přítelkyni demoloval byt. Měl u sebe 100 gramů pervitinu Muž v Praze bývalé přítelkyni demoloval byt. Měl u sebe 100 gramů pervitinu 27. srpna 2020 19:20

Když mladíka po sléze policisté vyslýchali, snažil se jim své chování osvětlit. „Ve výslechu policistům uvedl, že má rád rapovou hudbu a chtěl se chovat stylově,“ doplnil Chaloupka. Devatenáctiletý spolujezdec je nyní podezřelý z několika přestupků

Domů
Sdílet
Diskuse