Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2020 19:20
Čas čtení 0:47
Vojtěch Vanda

Muž v Praze bývalé přítelkyni demoloval byt. Měl u sebe 100 gramů pervitinu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pražští policisté muže omezili na osobní svobodě a odvezli si jej na stanici.

Když přijížděli pražští policisté v pondělí odpoledne do Vršovic uklidňovat partnerskou hádku, nejspíše netušili, že s sebou zpátky povezou i drogy. Našli je totiž u muže, který si přišel ke své bývalé přítelkyni pro věci. Místo toho ale demoloval byt, načež žena zavolala policisty. Ti si jej pak i se 100 gramy pervitinu odvezli na stanici.

Doporučeno
Cyklistka srazila v Ostravě čtyřleté dítě a ujela. Po pár dnech se sama přihlásila na policii Cyklistka srazila v Ostravě čtyřleté dítě a ujela. Po pár dnech se sama přihlásila na policii 27. srpna 2020 17:05

Divoký rozchod mezi dvěma lidmi z Prahy končil v pondělí ve čtyři odpoledne, kdy partnerka rozčileného jednatřicetiletého muže zavolala policii. Hádali se, když si k ní přijel pro věci. Avšak místo toho, aby akce proběhla v klidu, jí po příjezdu vykopl dveře a začal demolovat zařízení bytu. Žena ještě policistům oznámila, že by měl mít její bývalý partner u sebe drogy.

Domů
Sdílet
Diskuse