Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2020 21:54
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Crash Bandicoot 4 vychází už za pár dní. Nejnovější trailer láká na nejlepší skákačku roku, při které zlomíš ovladač

TECH
Uložit Uložené

Crash Bandicoot 4: It's About Time vychází již 2. října.

Crash Bandicoot 4: It's About Time vychází již 2. října. Hru si budeš moci zahrát na PS4, Xboxu One a později i na next-gen konzolích. V budoucnu by měl přijít i na PC či Nintento Switch. Vydavatel Activision bude určitě chtít, aby se ke hře dostalo co nejvíce hráčů. Totéž si budou přát i hráči, protože nový díl milované, kdysi exkluzivní série na konzole PlayStation vypadá úžasně.

Nové postavy, příběhové klipy, vylepšené animace a fyzika, desítky levelů s různými hratelnostními vlastnostmi, množství postav či speciální masky, které zpomalují čas nebo mění gravitaci. Crash Bandicoot 4 je přeplněný zajímavým obsahem, a to ještě nemluvíme o speciálních levelech.

Doporučeno
10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 20. září 2020 14:00
Domů
Sdílet
Diskuse