Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2020 16:22
Čas čtení 1:48
Vojtěch Vanda

Rest sdílel rasistické meme, jež pobouřilo československou černošskou komunitu. Omlouvám se, byl to tupej vtip, uvedl

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Rest z Ty Nikdy Labelu dnes na své stories na Instagramu vyvěsil meme s rasistickým podtextem. Poté, co mu lidé z tuzemské černošské komunity napsali, že se jedná o nevhodný a urážlivý vtip, smazal jej a všem se omluvil.

Fanoušci české rapové stálice z labelu Ty Nikdy Resta dnes museli být ne zrovna příjemně překvapeni, pokud si projížděli jeho Instastories. V nich totiž umělec sdílel rasistické meme, které se opíralo o kulturní rozdíly mezi bělochy a černochy. Obrázek zmátl a rozhněval českou a slovenskou černošskou komunitu. Za kiks však raper vzal odpovědnost a všem se omluvil

Doporučeno
Multiplatinové dítě Lil Tecca přichází s deskou Virgo World. Vstup do dospělosti asi nebude tak zářivý, jak to vypadalo (Recenze) Multiplatinové dítě Lil Tecca přichází s deskou Virgo World. Vstup do dospělosti asi nebude tak zářivý, jak to vypadalo (Recenze) 24. září 2020 14:00

Rest, občanským jménem Adam Chlpík, je umělec, jehož výsadou je rap. V hiphopové komunitě vyrostl jako zastánce volného stylu, než byl přijat do hiphopového kolektivu Ty Nikdy, v němž udělal zajímavou kariéru. Na svém kontě má úspěšné desky, milionové videoklipy a nespočet koncertů.

Domů
Sdílet
Diskuse