Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2020 20:55
Čas čtení 0:48
Richard Balog

Rafael Nadal nosí na zápěstí během letošního Roland Garros hodinky za více než 20 milionů korun

Rafael Nadal nosí na zápěstí během letošního Roland Garros hodinky za více než 20 milionů korun
Zdroj: AP Photo / Alessandra Tarantino
MÓDA RAFAEL NADAL
Uložit Uložené

Nekorunovaný král antuky slaví 10. výročí spolupráce se švýcarským výrobcem Richard Mille ve velkém stylu.

Už brzy se dozvíme, zda si Rafael Nadal úspěšně dokráčí pro 13. vítězství na Roland Garros a v počtu získaných grandslamů se znovu přiblíží Rogeru Federerovi. S předstihem však můžeme říci, že nekorunovaný král antuky v Paříži vytáhl nejdražší hodinky ze všech zúčastněných hráčů.

Během posledních 2 týdnů totiž na svém zápěstí Rafa nosí kousek značky Richard Mille s hodnotou na úrovni 1 050 000 dolarů, což je v přepočtu zhruba 24 milionů korun. Konkrétně jde o model s označením RM 27-04, kterým obě strany oslavují kulaté 10. výročí vzájemné spolupráce a musíme uznat, že se trefili do černého.

Rafael Nadal během čtvrtfinále mužské dvouhry na turnaji Roland Garros v Paříži

Rafael Nadal nosí na zápästí počas tohtoročného Roland Garros hodinky za takmer 900 000 eur
Zdroj: AP Photo / Alessandrra Tarantino

Tyto švýcarské krásky jsou podle Highsnobiety lehčí než pírko a jejich hmotnost se pohybuje jen kolem 30 gramů, včetně řemínku. Španělskému matadorovi tak při pohybu na kurtu vůbec nepřekáží a může se plně soustředit na svou hru a jednotlivé údery. Z obou stran hodinek je vidět detailní skelet, v jehož rámci designéři zakomponovali i napodobeninu rakety.

V rámci limitované edice bude vyrobeno pouze 50 kusů a už nyní je jasné, že ve sbírkách sběratelů modelů Richard Mille si najdou své místo, a to i přes vysokou částku. Pokud bychom měli ve stručnosti popsat daný model, použili bychom přirovnání, že jde o Bugatti Veyron mezi hodinkami.

Domů
Sdílet
Diskuse