Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2020 12:06
Čas čtení 0:50
Adel Ghannam

Simpsonovi připomenou v nové epizodě 50 důvodů, proč nevolit Trumpa

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Legendární americká rodina se opět vyjadřuje k politickému dění.

Málokterý seriál je součástí popkultury tak jako američtí Simpsonovi. Ti reagují na společenské dění už od konce osmdesátých let a výjimkou nejsou ani letošní prezidentské volby. V nich se proti sobě postaví 3. listopadu prezident Donald Trump, který reprezentuje republikány, a Joe Biden – demokratický senátor a někdejší viceprezident Baracka Obamy.


Simpsonovi k tomu mají co říci v nejnovějším speciálním čarodějnickém díle.

Doporučeno
Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) 13. října 2020 15:26

V něm se můžeme podle portálu Variety těšit na seznam 50 věcí, kvůli kterým by člověk měl zvážit volbu současného prezidenta USA. Seznam se promítne Homerovi před očima poté, co se ho ve volební místnosti Lisa zeptá, zda zapomněl na vše, co se stalo za poslední čtyři roky.

Domů
Sdílet
Diskuse