Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2020 14:08
Čas čtení 1:29
Vojtěch Vanda

Pražská party pro 50 lidí přiměla Prymulu chytit se za hlavu

NEWS KORONAVIRUS TWITTER VIDEO
Uložit Uložené

Sledující twitterového účtu ministra zdravotnictví se dočkali dalšího krátkého videa.

Nejprve třísekundová výzva, poté video o umývání rukou, a nyní reakce na party během koronavirových opatření. Ministr zdravotnictví Roman Prymula ustavičně využívá svůj Twitter, který zásobuje videy, v nichž reaguje na události spojené s restrikcemi proti nákaze virem covid-19. V posledním krátkém spotu se musel dokonce chytnout za hlavu, jelikož reagoval na party v Praze, jíž se mělo údajně zúčastnit více než 50 lidí.

Doporučeno
Prymula zveřejnil Třísekundovou výzvu Prymula zveřejnil Třísekundovou výzvu 15. října 2020 12:16

„A přesně tohle je ten problém,“ stačily dvě sekundy ministru zdravotnictví Romanu Prymulovi, aby shrnul, co se skrývá za neúspěchem České republiky v boji proti koronaviru. Reagoval tak na video z Instagramu, na němž probíhá pražská soukromá party na privátě, na níž se mělo nacházet více než 50 účastníků.  Na snímku se nikdo neobtěžuje mít roušky, lidé spolu mluví v bezprostřední blízkosti, tančí a dobře se baví.

Domů
Sdílet
Diskuse