Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2020 20:41
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

Sharlota, Aless a Dominika Mirgová se spojily v ženské hymně: Všechny jsme top, dáváme blok těm, co nám nevěří

HUDBA
Uložit Uložené

Aless vydává další sólové album a s ním i titulní skladbu s videoklipem.

Aless spouští předprodej dalšího sólového alba s dvojznačným názvem Ženatomá, které si můžeš už teď předobjednat. Domů ti přijde po 22. listopadu, do té doby máš možnost poslouchat už i titulní skladbu, která přichází hned i s videoklipem.

Hostují na ní Dominika Mirgová a Sharlota a samotné téma je v tomto případě jasné – povzbuzení postavení žen nejen v hudbě. Fanoušci často ženský rap považují za druhořadý a právě tento stereotyp se trojice v novince snaží zbořit. 

Aless vydává nové album s jasným cílem – poděkovat věrným fanouškům za roky podpory. „Myslím, že v těchto časech si lidé rádi vyslechnou novou hudbu. Zda ji budou chtít podpořit, neumím odhadnout,“ řekla Aless pro REFRESHER.

Na albu uslyšíš i Moju řeč a Patrika Riviera. Právě ten pomáhal při tvorbě projektu Aless nejvíce. Raperka nám také prozradila, že její nové album je oproti všem předešlým extrémně pozitivní. 

„Nemyslím, že se na něm dá najít negativní, melancholická skladba, bohudík. Na celý proces dohlížel Paťo Rivier, je více newschoolový. Baví mě spolupráce s Dominikou Mirgovou a Sharlotou nebo Patrikem Rivierou a že když si ho uslyšíš, pochopíš, že ta malá holka z Podzemgangu už opravdu vyrostla,“ prozradila mladá raperka.

 

Domů
Sdílet
Diskuse