Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2020 9:47
Čas čtení 0:55
Lukáš Čelka

Originální zbraň Seana Conneryho z prvního filmu Jamese Bonda je na prodej. Může stát až 200 000 dolarů

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND
Uložit Uložené

Na online dražbě „Icons & Idols Trilogy: Hollywood“ se budou 3. prosince dražit různé slavné hollywoodské rekvizity.

Ikonografie Jamese Bonda je téměř stejně slavná jako jeho samotná postava. Agent 007 bude navždy spojován s jeho autem Aston Martin, ikonickými klobouky, Martini a jeho pistolí Walther PPK.

I když se ve většině bondovek zmiňuje jako agentova zbraň PPK, v prvním filmu „Dr. No“, ve kterém hrál zemřelý Sean Connery, byla použita jako rekvizita pistole Walther PP. Je to delší model pistole Walther.

Doporučeno
Sean Connery za sebou zanechal jedny z nejlepších a nejoblíbenějších filmů naší generace. Těchto 10 by měl vidět každý fanoušek Sean Connery za sebou zanechal jedny z nejlepších a nejoblíbenějších filmů naší generace. Těchto 10 by měl vidět každý fanoušek 31. října 2020 17:45

Právě tato pistole, kterou Connery při natáčení filmu používal jako jednu z hlavních rekvizit Jamese Bonda, se bude dražit online 3. prosince v Beverly Hills, na dražbě „Icons & Idols Trilogy: Hollywood“. Zástupci aukční síně předpokládají, že ji může někdo koupit až za 200 000 dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse