Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2020 14:14
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

Čím větší úsměv máš, tím více nemohou spát. Kali a Sima zpívají o hejterech a pomlouvačích do pozitivních tónů

HUDBA
Uložit Uložené

Kali vydává nové album s názvem Lepší, na kterém najdeš i jeho skladbu se Simou.

Kali brzy vydává další sólové projekt s názvem Lepší a potvrzuje tak pozici nejaktivnějšího slovenského interpreta, který vydává plnohodnotný projekt každý rok. Fanouškům už ukázal cover alba i hostů, zároveň představil i titulní skladbu se stejnojmenným názvem, jaký má samotné album. Ještě během předprodeje se posluchači dočkali i další skladby, tentokrát se zpěvačkou a rapperkou Simou.

Dvojice spolupracuje relativně často, proto nejde o žádné velké překvapení a na své si přijdou všichni ti, kteří na jejich spolupráce nedají dopustit. Opět jde o pozitivní záležitost, kterou věnovali také svým hejterům a lidem, kteří je pomlouvají. Po lyrické stránce však dávají všem najevo, že je negativní emoce nemohou ovlivnit, protože jsou sami sobě pány.

Doporučeno
Yzomandias nenávidí komunisty, nechápe, proč jsou ve vládě. V novém klipu je na terapii Yzomandias nenávidí komunisty, nechápe, proč jsou ve vládě. V novém klipu je na terapii 12. listopadu 2020 21:39
Domů
Sdílet
Diskuse