Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2020 6:25
Čas čtení 0:49
Viktor Kniš

Superstáristka Barbora Piešová pokřtila album jako ještě nikdo. Potřebovala hasičské auto a ochranný oblek

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka Barbora Piešová má za sebou vydání debutového projektu, který pokřtila netradičním způsobem.

Vítězka letošní Superstar už má za sebou i vydání debutového alba, které si můžeš poslechnout na streamovacích službách nebo objednat na Ruka hore. Projekt s názvem Som flegmatik, ale optimista je v první řadě popovou záležitostí, fanoušci si však budou muset počkat, než ji uslyší živě. Jelikož autorka nechtěla s oficiálním křtem čekat až do uvolnění opatření, rozhodla se pro netradiční cestu. 

Vzhledem k tomu, že má dlouhodobě kladný vztah k hasičskému povolání, spojila příjemné s užitečným a album pokřtila právě za pomoci hasičského auta. 

„Všichni víme, jaká je situace... křest alba jsem chtěla mít alespoň nějaký, ať mám památku. Když mi bylo 15 let, chodila jsem běhat za dobrovolný hasičský sbor v Kaniance soutěžně a jsou to skvělé vzpomínky mého života. Proto jsem oslovila kluky, jestli mi nechtějí pomoci udělat něco a rozhodli jsme se album pokřtít tak jako ještě nikdo nikdy předtím,“ uvádí Barbora Piešová na Instagramu.

Doporučeno
Superstáristka Barbora Piešová vydává klip ke svému největšímu hitu Superstáristka Barbora Piešová vydává klip ke svému největšímu hitu 8. září 2020 9:53

Zároveň dodává, že se při natáčení videa nikdo nezranil. „Pro hejtery a konspirátory, vše jsme dělali bezpečně pod dohledem, a tak, aby se nikomu nic nestalo. Je to jen čistě pro zábavu a pro dík dobrovolným hasičským sborům, které momentálně často pomáhají v malých obcích jako je Poruba, Kanianka apod. v těchto situacích,” dodává zpěvačka. Více už ale v samotném videu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora (@barborapiesova_official)

Domů
Sdílet
Diskuse