Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2020 21:14
Čas čtení 0:43
Martin Mičuda

Clarkson, Hammond a May jsou zpět. Zamíří na Madagaskar

Clarkson, Hammond a May jsou zpět. Zamíří na Madagaskar
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://youtu.be/3ZmoFfYCzKw" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">youtu.be</a>
TECH THE GRAND TOUR
Uložit Uložené

Nové dobrodružství se odehraje na Madagaskara.

Po konci třetí série oblíbené show The Grand Tour nám bylo řečeno, že trojice slavných protagonistů se na obrazovkách pohromadě ukáže už jen v rámci jakýchsi dobrodružství.

Po posledním cestovatelském speciálu z minulého roku se Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May očividně opět vrátí k autům, což prozrazuje právě zveřejněná upoutávka na novou epizodu.

Doporučeno
Porsche odhalilo své utajené projekty. V plánu bylo rodinné MPV, silniční speciál i dvouválcový sporťák Porsche odhalilo své utajené projekty. V plánu bylo rodinné MPV, silniční speciál i dvouválcový sporťák 17. listopadu 2020 20:24

Tu Amazon odvysílá už 18. prosince, přičemž celé dobrodružství se odehraje na ostrově Madagaskar. Právě tam bude hvězdné trio hledat jakýsi pirátský poklad, k čemuž jim poslouží trojice opět velmi odlišných automobilů.

Zdá se přitom, že produkce opět sáhla po osvědčeném formátu, kde si každý z účinkujících vybere jiné auto a během cesty si ho patřičně upraví.

Domů
Sdílet
Diskuse