Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. listopadu 2020 14:47
Čas čtení 0:35
Viktor Kniš

Problémy neřeším hudbou, ale nožem do břicha, vzkazuje řezník Loko Loko

HUDBA
Uložit Uložené

Loko vydává novou skladbu s názvem Mr. Freeze, ve které nezůstal své pověsti nic dlužen.

Loko Loko nedávno vydal projekt Tigre a už pracuje i na nové tvorbě. Dočkali jsme se videoklipu s názvem Mr. Freeze, ve kterém nezůstal své pověsti nic dlužen, již tradičně v kukle posiluje pověst tajemného interpreta, kterému nejsou cizí ani tvrdší texty. Vizuál si tentokrát vzal na starosti Daniel Kristl a máme v něm možnost vidět, jak si Loko poradí s trezorem, od kterého nemá klíče. Na lodi se jezdí po Dunaji a podstatná část klipu se odehrává v mrazírně.

Doporučeno
Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) 21. listopadu 2020 11:47

Loko patří k služebně mladším interpretům, přesto si už vybudoval stabilní základnu posluchačů. Má v rámci slovenské rapové scény specifické postavení a až na pár výjimek nespolupracuje s nikým.

I v našem rozhovoru prozradil, že prakticky všechno dělá sám. „Všechno dělám z domu, od začátku až dokonce po mix a master,“ řekl Loko Loko pro Refresher. Co se týče spoluprací, měli jsme možnost slyšet ho například po boku Pil Cho.

 

Domů
Sdílet
Diskuse