Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2020 17:36
Čas čtení 1:57
Tereza Šnajdrová

Tvoje tvář má známý hlas zná svojí vítězku, je jí Jitka Čvančarová

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sobotní večer na televizi Nova již naposledy patřil oblíbené pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Vítězkou se stala herečka Jitka Čvančarová, která jen o pár bodů porazila Alberta Černého.

Začátkem září začala televize Nova vysílat již sedmou sérii české verze pěvecké reality show Tvoje tvář má známý hlas, která je založená na formátu pořadu Your Face Sounds Familiar. Známé osobnosti v ní mají za úkol pomocí nejrůznějších převleků napodobit tuzemské i zahraniční pěvecké legendy a také pobavit publikum.

V sobotu večer byl odvysílán poslední díl této zábavné show, jejíž vítězkou se stala oblíbená česká herečka Jitka Čvančarová, která jen o pár bodů porazila talentovaného zpěváka kapely Lake Malawi Alberta Černého. Herečka Erika Stárková skončila na třetím místě a čtvrtý stupínek patřil zpěvačce Báře Basikové.

Doporučeno
Tvoje tvář má známý hlas: Andrea Kalousová v soutěži skončila, porota byla znechucená Tvoje tvář má známý hlas: Andrea Kalousová v soutěži skončila, porota byla znechucená 18. listopadu 2020 9:51

Čtvrtá Bára Basiková finálové kolo probrečela

Zpěvačka Bára Basiková si působení v soutěži Tvoje Tvář má známý hlas užívala, o čemž svědčil i její smutek, který během finálového večera prožívala. Ostatní soutěžící na ni dokonce práskli, že Bára stála plakala v průběhu celého týdne, kdy probíhaly přípravy na závěrečná vystoupení. I přes slzy pak předvedla velkolepou show, při níž zazpívala skladbu The World Is Not Enough skupiny Garbage, která vznikla jako soundtrack ke stejnojmennému filmu Jamese Bonda. Basiková tak dokázala, jak výtečná zpěvačka je a ač odcházela se slzami v očích, tak ale se vztyčenou hlavou.

Erika Stárková skončila třetí a twerkovala speciálně pro Ondřeje Sokola

Herečka, jež se proslavila především rolí v seriálu Most, po celou dobu soutěže předváděla velmi jedinečné výkony. Ukázalo se, že není jenom skvělá herečka, ale také talentovaná zpěvačka, což ji dostalo až do finále. V tom zazpívala píseň Hips Don't Lie od kolumbijské zpěvačky Shakiry. Erika je chodící zásobárna energie, což divákům potvrdila i v tomto kole, kdy ji Aleš Háma přirovnal k pružině z gauče. „To bylo tak nabušený,“ znělo pak z úst poroty, která Eriku chválila od začátku do konce. Ta však i přes to odešla pouze s bronzovou medailí a na soutěž, kde twerkovala speciálně pro Ondřeje Sokola, bude ale vzpomínat jen v dobrém.

Domů
Sdílet
Diskuse