Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2020 14:22
Čas čtení 0:53
Viktor Kniš

Fotbalistka odmítla uctít Maradonu minutou ticha a sedla si: Byl to násilník, k ženám se choval strašně

NEWS
Uložit Uložené

Smrt legendárního fotbalisty Diega Maradony rozvášnila celý sportovní svět, ne všichni jsou však nadšení, když mu mají vzdát svoji úctu.

Fotbalistka španělského týmu Viajes Interra FF Paula Dapena si nemyslí, že si zesnulý legendární fotbalista Diego Maradona zaslouží takovou poctu, jaké se mu po smrti dostává. Zatímco její spoluhráčky s hrdostí stály a před utkáním uctívaly Maradonu minutou ticha, ona si na protest sedla a obrátila se zády. 

Chtěla tak vyjádřit svůj názor na to, jak Diego Maradona žil. Argentinec byl podle ní násilníkem, který se k ženám nechoval uctivě. 

„25. listopadu (den, kdy zemřel Maradona) je v kalendáři Mezinárodní den násilí na ženách. Nevšimla jsem si, že by se někdy dělala podobné gesta za oběti těchto činů. Takže nejsem ochotna držet minutu ticha za násilníka a pedofila,“ řekla podle portálu pro server Pontevedra Viva fotbalistka Paula Dapena. Dodává také, že Maradonovy kvality uznává, velký hráč však podle ní musí být i velkým člověkem.

Domů
Sdílet
Diskuse