Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2020 15:03
Čas čtení 0:49
Martin Mičuda

Nová 245koňová Octavia RS si změřila síly s Golfem GTI a Focusem ST. Vyhrála?

Nová 245koňová Octavia RS si změřila síly s Golfem GTI a Focusem ST. Vyhrála?
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=sOks5XgMlvw&feature=emb_title" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">youtube.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Koncernové duo nedalo Fordu velkou šanci.

Nová generace Škody Octavie RS se zprvu ukázala s dodatkem iV, tedy jako plug-in hybrid. V těsném závěsu se ale už i do našich showroomů dostávají i konvenční motorické verze, tedy 2litrové TSI a TDI. Právě benzínová alternativa se postavila na startovní čáru, kde si změřila síly s přímou konkurencí – novým Volkswagenem Golf GTI a Fordem Focus ST aktuální generace.

Doporučeno
Přijde ti nové 911 Turbo S málo výkonné? TechArt nabízí úpravu s výkonem až 710 koní Přijde ti nové 911 Turbo S málo výkonné? TechArt nabízí úpravu s výkonem až 710 koní 10. prosince 2020 20:57

Asi tě nepřekvapí, že za zajímavým porovnáním stojí opět portál Carwow, tedy Mat Watson, který v daném oboru patří mezi celosvětově nejznámější. Jeho nejnovějším cílem bylo porovnat žhavé, sportovně střižené novinky z koncernu VW Group s ST Focusem. Právě ten totiž patří mezi hot-hatch s nejlepší ovladatelností a hravostí.

Domů
Sdílet
Diskuse