Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2020 16:46
Čas čtení 0:51
Viktor Kniš

Franto a Sima rapují a zpívají o psychopatech ve vztazích

HUDBA
Uložit Uložené

Franto vydává svůj další sólový projekt. Multižánrová nadílka je pokračováním alba se stejným názvem jako je jeho samotný pseudonym.

Franto již není Pouličný autor tónov, i když nedávno na Instagramu naznačil, že by se mohl v příštím roce vrátit s tímto alteregem s cílem doručit fanouškům rapovější album. To nejnovější s názvem Franto 2 je v první řadě multižánrovou nadílkou, v jejímž rámci si na své přijdou i fanoušci popu či R&B.

Nyní vydává raper i nový videoklip s názvem Psychopat, na kterém hostuje kolegyně Sima. S tou má hudebně velmi blízký vztah, a tak posluchači vědí, co mohou očekávat.

Doporučeno
Seznamte se, Totally Nothin Seznamte se, Totally Nothin 9. prosince 2020 13:47

Na albu Franto 2 najdeš 20 skladeb. „Album obnáší více žánrů stejně jako předešlé album, které se jmenovalo Franto. Když říkám žánrů, nemyslím pouze, že si vezmeš pop beat a zarapuješ do něj. Ale doslova, že uděláš popovou skladbu a odletíš od rapu,“ řekl Franto pro Refresher ještě před pár týdny.

Domů
Sdílet
Diskuse