Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2020 16:00
Čas čtení 0:32
Tereza Šnajdrová

Mladý lupič se neúspěšně pokusil přepadnout pejskaře. S pláčem se omluvil a utekl

NEWS
Uložit Uložené

Z pejskaře, kterého mladík přepadl, nedostal žádné peníze. Omluvil se a s pláčem utekl pryč.

Policie ČR na svém webu vyvěsila pátrání po muži, který je podezřelý z loupeže v pražských Holešovicích. Nejedná se však o klasické přepadení, neboť lupič od překvapeného pejskaře nezískal ani korunu, načež se mu omluvil a s pláčem utekl. Přesto mladíkovi hrozí až desetileté vězení.

Doporučeno
VIDEO: Neznámý pachatel zapálil pizzerii v Příbrami VIDEO: Neznámý pachatel zapálil pizzerii v Příbrami 15. prosince 2020 12:33

Policie pátrá po mladém muži, který si 25. listopadu v brzkých ranních hodinách vyhlédl v Osadní ulici v Holešovicích pejskaře, na nějž namířil krátkou střelnou zbraň. Požadoval po něm peníze, které však u sebe muž neměl a tak jeho žádosti nemohl vyhovět.

Následně mezi oběma proběhl krátký rozhovor, během kterého se „loupežník“ rozplakal a s omluvou z místa události utekl,“ stojí na webu Policie ČR. Podle kamerových záznamů policisté zjistili, že po incidentu mladík zamířil na nedalekou čerpací stanici, kde si zakoupil láhev sektu, nasedl do neoznačeného taxíku a odjel. Lupiči nyní hrozí až 10 let za mřížemi.

Mladý lupič se neúspěšně pokusil přepadnout pejskaře. S pláčem se omluvil a utekl
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse