Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2020 10:30
Čas čtení 0:56
Adam Novosad

Nespokojený Cristiano Ronaldo s kyselým výrazem sledoval, jak prohrál boj o ocenění FIFA pro nejlepšího hráče

SPORT
Uložit Uložené

Cristiano Ronaldo měl zřejmě jinou představu o tom, kdo měl získat ocenění The Best.

V dobách pandemie se nikdo moc nezajímá o tradiční předávání cen, které tento rok ve většině případů probíhají pouze virtuálně přes internetové přenosy.

Jinak tomu nebylo ani v případě ocenění FIFA The Best, které Mezinárodní fotbalová federace předává nejlepšímu hráči za uplynulý rok. A letos se jejím novým majitelem stal Robert Lewandowski.

Doporučeno
5 mladých českých bojovníků, kteří před sebou mají obrovskou kariéru v MMA 5 mladých českých bojovníků, kteří před sebou mají obrovskou kariéru v MMA 15. prosince 2020 9:52

Zřejmě není pochyb, že si ocenění nejvíce zasloužil Polák ve službách Bayernu Mnichov, který se stal nejlepším střelcem, vyhrál domácí Bundesligu i Ligu mistrů a dominoval po všech stránkách. Letos na něj neměli ani Lionel Messi, ani Cristiano Ronaldo.

A právě Portugalec, který momentálně hrává za italský Juventus Turín, pobavil svou reakcí na vyhlášení výsledků množství fanoušků na sociálních sítích.

Všichni tři z nominovaných se online galavečera zúčastnili, ale ve švýcarském Nyonu se z výhry radoval Robert Lewandowski. Zatímco Polák oslavoval ocenění své perfektní sezóny, FIFA nechala záběry na Ronalda i Messiho v pozadí.

Lionel Messi se během předávání ceny Polákovi mírně pousmál, ale Cristiano Ronaldo se založenýma rukama jakoby neudělal ani jediný pohyb.

Na internetu se proto spekulovalo, zda náhodou videohovor nezamrzl, ale ať už to bylo jakkoliv, Ronaldo se po celou dobu tvářil stejně kysele, jako by se mu nelíbilo, že si musí galavečer přetrpět a odsedět.

Domů
Sdílet
Diskuse