Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2021 18:48
Čas čtení 0:44
Jakub Paulík

Milana Lučanského začátkem prosince nezbili, zranění si způsobil sám, shodl se branně-bezpečnostní výbor

NEWS
Uložit Uložené

Mária Kolíková podpořila práci slovenského Sboru vězeňské a justiční stráže, na který se po smrti Lučanského snesla kritika.

Po mimořádném výboru slovenská ministryně spravedlnosti Mária Kolíková na tiskové konferenci mluvila o případu Milana Lučanského. Všichni na branně-bezpečnostním výboru se shodli na jednotné verzi – Milan Lučanský si zranění ve věznici ze začátku prosince způsobil sám.
 
Kolíková odmítla verzi, kterou šířil i bezpečnostní analytik Milan Žitný, podle níž měli Lučanského napadnout dozorci. Jednání výrobu mělo trvat přes 6 hodin. Milan Lučanský měl během vazby psát své rodině dopisy, které si posílal konkrétně se svou manželkou. Jejich obsah však není znám. Vzhledem k tomu, že se nacházel v koluzní vazbě, jeho dopisy museli kontrolovat.

Doporučeno
Vysvětlujeme rozpory v dokumentech o smrti Milana Lučanského: Nekompletní kamerový záznam a střídání cel Vysvětlujeme rozpory v dokumentech o smrti Milana Lučanského: Nekompletní kamerový záznam a střídání cel 6. ledna 2021 11:18
Domů
Sdílet
Diskuse