Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2021 13:17
Čas čtení 0:40
Miriam Rumanková

Burger King představil nové logo. Takto bude vypadat identita známého řetězce s rychlým občerstvením

NEWS FAST-FOOD
Uložit Uložené

Změny identity budou vidět zákazníci již brzy.

Jedna z nejznámějších společností s rychlým občerstvením mění své logo a spolu s ním i celou identitu. Burger King absolvuje toto znovuzrození po více než dvaceti letech. Nové logo obsahuje barvy, které mají znázorňovat pravé a vynikající jídlo.

Jde o logo, které má v sobě nádech retro stylu. Společnost ho představila ve čtvrtek a brzy se objeví na obalech jídla, uniformách zaměstnanců a také na restauracích. Informuje o tom portál CNN.

Doporučeno
Burger King vyzývá své zákazníky, aby si objednali burger z McDonald's Burger King vyzývá své zákazníky, aby si objednali burger z McDonald's 4. listopadu 2020 10:38

Ikonické logo s modrým lemováním používala společnost od roku 1999. Burger King na tiskové konferenci oznámil, že nové logo je minimalistické a spojuje se s evolucí, kterou si společnost během její 64leté existence prošla.

Domů
Sdílet
Diskuse