Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2020 10:38
Čas čtení 1:05
Miriam Rumanková

Burger King vyzývá své zákazníky, aby si objednali burger z McDonald's

NEWS MCDONALD’S
Uložit Uložené

Zákazníci byli šokováni, ale společnost chce takovýmto způsobem pomoci všem podnikům a jejich zaměstnancům během pandemie.

Burger King šokoval své anglické zákazníky, když v otevřeném dopise vyzval lidi, aby si objednali jídlo od jejich konkurenta McDonald's. Důvodem je to, že Anglie se chystá ve čtvrtek spustit státní karanténu, během níž budou restaurace a hospody nuceny zavřít své provozovny a omezovat se pouze na take-away a donášky. Informuje o tom Metro

Dojímavou zprávu sdílel Burger King na svém oficiálním Twitteru. V příspěvku žádá lidi, aby si jakékoli jídlo objednali ať už od McDonald's, KFC nebo Domino's Pizza, protože každý z nich potřebuje pomoc. Zmínili i to, že je třeba si uvědomit, kolik pracujících lidí je na tyto řetězce odkázáno. Objednejte si z McDonald's. „Upřímně, nikdy jsme si nemysleli, že vás budeme o něco takového žádat,“ píší v příspěvku.

Jde opravdu o velké gesto z jejich strany, protože všechny vyjmenované podniky jsou jejich obrovská konkurence. „Nikdy jsme si nemysleli, že vás o to požádáme, ale jde o restaurace, které zaměstnávají tisíce zaměstnanců a v současnosti potřebují vaši podporu. Pokud tedy chcete pomoci, tak si dopřejte chutná jídla prostřednictvím donášky k vám domů, s sebou nebo autem,“ píší zástupci řetězce. 

Na závěr dodal, že vychutnat si jejich Whopper je vždy nejlepší volba, ale lidé by neměli pohrdnout ani Big Macem.

Doporučeno
Travis Scott má své menu v McDonald's. Raper přijel svůj burger ochutnat v červeném Ferrari Travis Scott má své menu v McDonald's. Raper přijel svůj burger ochutnat v červeném Ferrari 10. září 2020 6:51

Týden poté, co bylo restauracím v Británii umožněno znovuotevření po prvním lockdownu 4. července, počet strávníků v zařízeních i tak klesl o 45 %. Když se počet infikovaných a úmrtí snížil a omezení se zmírnila, lidé se postupně začali vracet do provozů. Nyní se situace opět zhoršuje a tak vláda rozhodla o státní karanténě. V některých oblastech museli restaurace a bary úplně zavřít.

Domů
Sdílet
Diskuse