Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2020 6:51
Čas čtení 0:47
Miriam Rumanková

Travis Scott má své menu v McDonald's. Raper přijel svůj burger ochutnat v červeném Ferrari

NEWS MCDONALD’S RAP
Uložit Uložené

Po Michaelovi Jordanovi je Travis od roku 1992 další celebritou na menu nejznámějšího fast-food řetězce.

Minulý čtvrtek společnost McDonald's oznámila, že snaha přiblížit jejich jídlo lidem bude tentokrát cílená přes módu, komunitu a nejen potraviny. Proto se rozhodla spolupracovat se známým americkým raperem Travisem Scottem. Od 8. září do 4. října bude „Travis Scott Meal“ k dispozici na vybraných místech v USA, o čemž informuje portál Complex.

„Od nedosažitelnosti řady tenisek Nike přes spolupráci s gigantem General Mills, která se vyprodala za 30 sekund, až po rekordní virtuální sérii ve Fortnite, je Travis Scott definicí obrovské kultury,“ řekl hlavní marketingový ředitel McDonald's US, Morgan Flatley.

Doporučeno
Travis Scott si koupil novou luxusní vilu za 23,5 milionu dolarů. Za majestátní rezidenci zaplatil v hotovosti Travis Scott si koupil novou luxusní vilu za 23,5 milionu dolarů. Za majestátní rezidenci zaplatil v hotovosti 21. června 2020 8:11
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by McDonald's (@mcdonalds) on

Travis Scott vytvořil menu, které obsahuje Quarter Pounder burger (se sýrem, slaninou a salátem), středními hranolky s BBQ omáčkou a Sprite v hodnotě 6 dolarů. 

Měsíční kampaň, kterou doprovází propracované logo, přináší možnost podpory charitativních organizací hlavně přes sociální sítě, kde má Travis přes 32 milionů fanoušků jen na Instagram.

Travis také přišel se speciální kolekcí oblečení pro členy McDonald's. Smutní nemusejí být ani fanoušci, protože si pro ně autor Astroworldu a McDonald's připravili merch k tomuto počinu. Samotný Travis se na spuštění kampaně v úterý objevil ve svém červeném Ferrari v Downey v Kalifornii, kde ho čekali jeho fanoušci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by flame (@travisscott) on

Domů
Sdílet
Diskuse