Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. ledna 2021 18:51
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Warner Bros. chce, aby Wonder Woman soutěžila o všech 15 Oscarů. Směje se jim celý svět

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Letošní předávání Oscarů bude kvůli menšímu počtu nových filmů velmi zajímavé.

ComicBook.com informuje, že studio Warner Bros. předložilo návrh na posouzení Wonder Woman 1984 ve všech 15 kategoriích na letošních Oscarech. Jinými slovy to znamená, že si myslí, že by Wonder Woman měla být nominována v kategoriích jako nejlepší film, nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli, nejlepší scénář či nejlepší vizuální triky.

Wonder Woman 1984 byl fajn komiksový film. Některým se líbil více, jiným méně než první část. Faktem však zůstává, že i přes své pozitivní téma jde jen o průměrnou komiksovku. Už jen uvažování o tom, že by měl někdo z tohoto týmu dostat Oscara, nám na tváři vytváří úsměv.

Doporučeno
Od těchto filmů a seriálů jsme v roce 2020 čekali více Od těchto filmů a seriálů jsme v roce 2020 čekali více 5. ledna 2021 14:30

Gal Gado je více hollywoodská hvězda než herečka. Její nominaci na Oscara mohou někteří vnímat jako vtip, jiní jako urážku. Zapomínat nesmíme ani na vizuální triky a CGI (Computer generated image), které byly v některých scénách bolestivě špatné.

Pevně ​​věříme, že se nebude opakovat situace, kdy Suicide Squad vyhrálo Oscara za masky na úkor Star Trek Beyond. Snad jediná kategorie, kde bychom nominaci pochopili, by byl soundtrack, o který se postaral Hans Zimmer.

Domů
Sdílet
Diskuse