Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2021 5:55
Čas čtení 0:44
Lukáš Čelka

Chuck Norris popřel účast při útoku na Kapitol: Internetem se šířila fotka muže, který mu byl podobný

NEWS
Uložit Uložené

Na fotografii se nacházel pouze muž, který se na herce podobal.

Na sociálních sítích nedávno kolovala fotografie, která měla údajně zachytit známého herce Chuka Norrise mezi protestujícími v Capitol Hill. Pravda je však taková, že se Norris žádných nepokojů nezúčastnil. Na fotografii se nacházel muž, který se na herce značně podobá, informoval o tom portál MailOnline.

Chuck Norris byl kvůli této fotografii přinucen veřejně objasnit, že na fotografiích skutečně není on a že s výtržnosti, které se tam děly, nemá nic společného. Ačkoli post, který měl vykreslovat 80letého herce jako jednoho z podporovatelů Donalda Trumpa, vyvolal jistý zmatek, mnoho uživatelů sociálních sítí věřilo, že se nepokojů určitě nezúčastnil.

Doporučeno
Trump přepsal historii. Podruhé čelí ústavní žalobě Trump přepsal historii. Podruhé čelí ústavní žalobě 13. ledna 2021 23:39

Chuck Norris jako legenda filmového plátna

Herec se stal oblíbencem diváků již v 80. letech, kdy se dostal na vrchol své slávy filmem Bruce Lee: Way of the Dragon. Stal se kultovní osobností světově známých akčních filmů, ve kterých jeho postava vždy porazí zlo.

I proto se stal za poslední roky námětem různých vtipů, jako například: „Chuck Norris postavil dům, ve kterém se sám narodil,“ nebo „Chuk Norris nezapíná ve sprše vodu, dívá se na sprchu, dokud se nerozpláče.“

Herec je pevným zastáncem republikánské strany, křesťanem a podporuje i práva na střelné zbraně.

Domů
Sdílet
Diskuse