Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2021 17:33
Čas čtení 0:57
Ondřej Jarůšek

Trénoval jsi s malými dětmi, směje se Nurmagomedov poraženému McGregorovi. Ir mu rychle odpověděl

SPORT UFC
Uložit Uložené

Conor Khabibovi vzkázal, že si s ním klidně dá odvetu.

Světem smíšených bojových umění v noci na dnešek otřásla drtivá porážka hvězdného Conora McGregora, který dostal první KO v kariéře. To mu v druhém kole nadělil skvěle připravený Dustin Poirier. A jak se dalo trochu čekat, malé rýpnutí do Conora si neodpustil jeho dlouhodobý rival – neporažený šampion lehké váhy Khabib Nurmagomedov, který loni odešel do důchodu.

„Tohle se stává, když změníš tým, odejdeš od sparring partnerů, kteří z tebe udělali šampiona, a trénuješ s dětmi,“ vzkázal Irovi dagestánský škrtič na Twitteru. Není přitom veřejně známo, že by Conor nějakým zásadním způsobem změnil svůj tým, Khabibova poznámka tak byla poněkud překvapující.

Doporučeno
Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi 24. října 2020 8:45

Conorova reakce na sebe ale nenechala dlouho čekat a k tweetu Khabiba Nurmagomedova se vyjádřil na pozápasové tiskové konferenci. „Mám ten stejný tým od samého začátku. Nikdy jsem ho nezměnil,“ uvedl na pravou míru McGregor. Zároveň se Khabiba zeptal, jestli se hodlá do klece vrátit, nebo zůstane jen u slovních výpadů.

Domů
Sdílet
Diskuse