Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2021 6:23
Čas čtení 1:06
Dominik Vetrák

Jaké je to žít s přítelem, který hraje videohry? Vtipný YouTube kanál udělá hráčku i z tvé přítelkyně

TECH
Uložit Uložené

Jaké je to dívat se na přítele, který věčně hraje videohry?

Kanál Girlfriend Reviews sledujeme již několik měsíců. Po každém jejich videu máme větší chuť o nich napsat. Kanál spravují dva lidé, partneři Shelby a Matt, náruživí hráči a milovníci popkultury. Na vrchol vystřelili okamžitě už po prvním videu, které se zaměřilo na Red Dead Redemption 2.

Doporučeno
Exkluzivity pro PS5 jsou nejočekávanějšími hrami roku 2021. Toto je 10 her, na které se těšíme nejvíce Exkluzivity pro PS5 jsou nejočekávanějšími hrami roku 2021. Toto je 10 her, na které se těšíme nejvíce 27. prosince 2020 19:45

Jejich formát se zaměřuje hlavně na to, jaké je to žít s někým, kdo hrává videohry. Formát často obměňují nebo střídají, a tak se dočkáš hlubších zamyšlení, jako například v případech The Last of Us: Part 2 či Cyberpunk 2077. Skvěle argumentují, jsou vtipní, a i když to má od klasického recenzování videoher daleko, z jejich videí se často dozvíš, jestli by tě daná hra bavila.

Dvojice se věnuje široké plejádě her, od příběhových singleplayerových titulů, přes oblíbené Among Us až po multiplayerovky a Nintendo exkluzivity. Vždy udělají o hře jedno video a posouvají se k další. V každém díle najdeš množství situačního humoru a skvělých momentů z hraní, které doplňují s různými memes.

Domů
Sdílet
Diskuse