Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2021 13:46
Čas čtení 0:53
Dominik Vetrák

Mód v Cyberpunk 2077 hráčům dovolil mít sex s Keanu Reevesem. Autoři hry ho zrušili

TECH
Uložit Uložené

Hráči mohou ve hře vytvářet vlastní módy, ale všechno má své hranice.

CD Projekt Red, tvůrci Cyberpunk 2077, nedávno vydali vývojářské nástroje pro moddey, kteří tak mohli začít s vytvářením různých módů pro Cyberpunk 2077. Eurogamer informuje, že více uživatelů začalo ve hře vyměňovat skiny, a tedy vzhledy postav, za slavné osobnosti.

CD Projekt Red nevadilo, když se jeden z techniků aplikujících cyberware změnil na Hidea Kojiho, slavného herního designéra a režiséra, ale když hráči začali mít sex s Keanu Reevesem, daný mód okamžitě stáhli.

Doporučeno
Returnal je nejnovější exkluzivita pro PS5. Má lepší efekty než God of War a akci, která nemá obdoby Returnal je nejnovější exkluzivita pro PS5. Má lepší efekty než God of War a akci, která nemá obdoby 21. ledna 2021 18:32

Scéna je krátká av podstatě jen nahrazuje NPC (nehratelné postavy) ve hře, abys místo nich měl sex s Reevesem. Pravděpodobně existují i módy s jinými slavnými osobnostmi, ale i ty studio jistě smaže.

Domů
Sdílet
Diskuse