Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2021 9:02
Čas čtení 0:45
Tímea Krauszová

Růžový diamant uprostřed čela Lil Uziho za 24 milionů dolarů ho prý ohrožuje na životě. Začala mu téct krev

HUDBA
Uložit Uložené

Nečekané komplikace se šperkem za desítky milionů.

Raper Lil Uzi Vert před několika dny šokoval, když si nechat do čela implantovat růžový diamant v hodnotě 24 milionů dolarů. Nádherný kousek mu však způsobuje vážné zdravotní problémy a podle hudebníkových slov ho ohrožuje na životě.

Doporučeno
Raper Lil Uzi Vert si nechal do čela implantovat růžový diamant v hodnotě 24 milionů dolarů. Raper Lil Uzi Vert si nechal do čela implantovat růžový diamant v hodnotě 24 milionů dolarů. 3. února 2021 22:39

Mohl bych zemřít

Na nádherný šperk byl raper patřičně hrdý, na Twitteru dokonce tvrdil, že se s ním úplně jinak pohybuje. Radost však na chvilku vystřídal děs, když se mu spustila krev.

„Pokud si ho nenechám vyndat, mohl bych zemřít. Opravdu,“ napsal podle Rap Up na Twitteru a sdílel fotografii, na níž se mu z čela teče krev a stéká mu po nose. Fotku později smazal, ačkoli ji stihly sdílet i další stránky. Na Twitter místo toho přidal video s popisem „Ok, všechno je pořádku“.

Krvácení zjevně přestalo, ale neprozradil více o tom, proč se spustilo a zda s tím zašel k lékaři. 

Skvost na jeho čele je přírodní růžový diamant, za který posílal šperkaři splátky již od roku 2017. Má téměř jedenáct karátů a hodnotu 24 milionů dolarů. Mladý raper je známý svými excentrickými účesy, tetováním na obličeji či módním vkusem.

Domů
Sdílet
Diskuse