Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2021 18:20
Čas čtení 1:01
Tereza Šnajdrová

Známé české osobnosti se podílely na nové písni, která vzdává hold zdravotníkům

NEWS
Uložit Uložené

Ve videu ke skladbě Hippokratova armáda Jiří Lábus hraje poslíčka, Zdeněk Svěrák zbloudilého turistu a Iva Janžurová pošťačku.

Hippokratovu armádu znovu nazpíval herec a muzikant Igor Orozovič s kolegou Vladimírem Javorským a do videa, které slouží jako poděkování lékařům a zdravotním sestrám za jejich práci nejen v boji proti koronaviru, si pozvali hned několik známých českých osobností. Jiří Lábus hraje poslíčka, Iva Janžurová pošťačku a Petr Čtvrtníček vrátného v nemocnici.

Doporučeno
Pět tipů jak pomoci lidem bez domova: Zaplať stovku a zajisti jim nocleh Pět tipů jak pomoci lidem bez domova: Zaplať stovku a zajisti jim nocleh 16. února 2021 11:10

Původně jsem chtěl píseň natočit s více zpěváky ve stylu We Are The World. Ale zjistil jsem, že není až tak jednoduché vybrat, kdo by to měl být. Specifická píseň si žádá specifický projev. A najednou jsem vykřikl: Vladimír Javorský! Můj skvělý kolega z Národního divadla. A bylo to jasné! Ta píseň si ho sama našla. Navíc mužský duet není až tak úplně běžný,“ řekl pro CNN Prima News Orozovič.

Domů
Sdílet
Diskuse