Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2021 13:36
Čas čtení 0:42
Richard Balog

Spodní prádlo SAVAGE x Fenty od Rihanny je oficiálně miliardovým obchodem

Spodní prádlo SAVAGE x Fenty od Rihanny je oficiálně miliardovým obchodem
Zdroj: Instagram / @savagexfenty
MÓDA
Uložit Uložené

Významný milník se společnosti podařilo překonat i díky investici 115 milionů dolarů z druhého kola financování Series B.

Rihanna sice teprve před pár dny po dohodě s LVMH zavřela brány módního domu FENTY, přesto má důvod k radosti. Značka SAVAGE x FENTY z jejího širokého portfolia je oficiálně miliardovým obchodem, a to i díky nedávné investici ve výši 115 milionů dolarů z druhého kola financování s názvem Series B.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Spodní prádlo SAVAGE x FENTY jsme přitom poprvé viděli až v roce 2018. Rihanna ale dokonale využila díru na trhu a prakticky okamžitě si získala přízeň žen různých typů postav po celém světě. 

Tým v čele s Robyn v průběhu minulého roku zaznamenal nárůst tržeb o více než 200 % a zároveň zvýšil i svoji VIP členskou základnu o 150 %. Na základě těchto hospodářských výsledků by se měla značka SAVAGE x FENTY stát lídrem na trhu se spodním prádlem do roku 2025. 

Domů
Sdílet
Diskuse