Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2021 14:28
Čas čtení 0:46
Tereza Šnajdrová

Mladému muži, který si psal o sexu s herečkou ve filmu V síti, hrozí až dva roky vězení

Mladému muži, který si psal o sexu s herečkou ve filmu V síti, hrozí až dva roky vězení
Zdroj: TASR/Martin Baumann
NEWS SEX V SÍTI
Uložit Uložené

Mladý muž si s dívkou psal, i když mu řekla, že jí je pouhých 12 let.

Zlínští policisté z oddělení kybernetické kriminality podali návrh na obžalobu mladého muže z Uherskohradišťska, který si na Facebooku psal o sexu s herečkou z dokumentárního filmu V síti. Ta ve snímku o sexuálních predátorech ztvárnila teprve dvanáctileté děvče. Jednadvacetiletému muži nyní hrozí až dva roky vězení.

Doporučeno
Ústečan z dokumentu V síti možná jako první z predátorů dostane nepodmíněný trest Ústečan z dokumentu V síti možná jako první z predátorů dostane nepodmíněný trest 2. února 2021 13:01

Jedenadvacetiletý mladík navázal s dívkou komunikaci prostřednictvím komunikační sítě Messenger. Už na začátku mu dívka sdělila, že je jí dvanáct let, i přesto s ní mladík vedl dalšího půl roku komunikaci, která postupně přešla od něžností k nemravné komunikaci se sexuálním podtextem, a nakonec jí mladík zaslal pornografickou fotografii,“ uvedla mluvčí policie Lenka Javorková.

Domů
Sdílet
Diskuse