Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2021 19:01
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Marvel mění plány. Jejich seriály na Disney včetně WandaVision pravděpodobně dostanou další série

Marvel mění plány. Jejich seriály na Disney včetně WandaVision pravděpodobně dostanou další série
Zdroj: Marvel Studios/The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriály se stávají stejně důležitými jako filmy.

Když se začaly ohlašovat marvelácké seriály na Disney+, hovořilo se o minisériích, prodloužených filmech rozdělených na několik částí s premiérou na streamovací platformě. Tvůrci tak mohli vyprávět více příběhů o vedlejších postavách, které by dostaly oproti filmům více prostoru. Původní oznámení se nesla v duchu, že půjde o minisérie, takže se nedočkáme dalších sérií. Šéf Marvelu Kevin Feige však nyní mění rétoriku.

Doporučeno
Proč Wanda a Vision mluvili s diváky jako Deadpool? Kdo je ve skutečnosti Agnes a co znamenal tajemný konec epizody? Proč Wanda a Vision mluvili s diváky jako Deadpool? Kdo je ve skutečnosti Agnes a co znamenal tajemný konec epizody? 20. února 2021 15:30

Již nyní přemýšlejí o některých minisériích jako o seriálech s více sériemi (Hawkeye, Moon Knight, She-Hulk...). Redaktor Collideru se Feigeho zeptal, zda se druhé série dočká i WandaVision. Feige odpověděl, že to nemůže vyvrátit ani potvrdit. Jednoznačně tak v Marvel Studios a Disney berou seriály vážně a úspěch WandaVision je donutil měnit strategii.

WandaVision je v současnosti nejsledovanějším seriálem na světě a dva týdny po jeho skončení uvidíme první díl z další minisérie Falcon and the Winter Soldier. V červnu pak začne i minisérie Loki. Zdá se, že úspěch WandaVision a dalších seriálů může znamenat, že na ně Marvel vsadí v budoucnu ještě více. Kevin Feige zároveň oznámil, že se v nejbližších týdnech dokončí natáčení Ms. Marvel a Hawkeye, přičemž začnou s natáčením Moon Knight a She-Hulk.

Domů
Sdílet
Diskuse