Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2021 6:50
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Nahé ženy, mafie, drogy a vraždy. Tvůrci Money Heist natočili seriál Sky Rojo

Nahé ženy, mafie, drogy a vraždy. Tvůrci Money Heist natočili seriál Sky Rojo
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tvůrci populárního španělského seriálu Money Heist přicházejí s novým projektem. V článku najdeš i trailer.

Tvůrci Money Heist (La Casa de Papel) Álex Pina a Esther Martínez Lobato vytvořili pro Netflix další krimi seriál. Jmenuje se Sky Rojo a od Money Heist bude značně odlišný.

Dočkáme se střídání lokací, „živějších“ barev a mnohem méně plánování. Kriminální seriál na pozadí drog, sexy žen ochotných zabíjet a mafie totiž žije ze dne na den. Hlavní postavy seriálu nebudou vědět, zda budou druhý den stále žít.

Doporučeno
Proč Wanda a Vision mluvili s diváky jako Deadpool? Kdo je ve skutečnosti Agnes a co znamenal tajemný konec epizody? Proč Wanda a Vision mluvili s diváky jako Deadpool? Kdo je ve skutečnosti Agnes a co znamenal tajemný konec epizody? 20. února 2021 15:30

Tvůrci potvrdili už i druhou sérii. Obě budou mít 8 dílů dlouhých přibližně 25 minut. Tři hlavní ženské hrdinky ztvární španělská herečka Verónica Sanchez, argentinská zpěvačka Lali Espósito a kubánská herečka Yany Prado. Z mužů budeš znát Asiera Etxeandia (Pain and Glory) a Miguela Ángela Silvestra ze skvělého seriálu Sense8.

V centru dění se ocitnou právě tři zmíněné herečky, které se spojí na útěku před svým pasákem. Jejich touha být svobodnými ženami ve světě plném nebezpečných mužů je donutí jít za hranice možností.

Celou první sérii si na Netflixu budeš moci pustit už 19. března. Natáčela se v Madridu i na Kanárských ostrovech. Seriál bude plný krásných žen, napínavé akce a zabíjení, čehož důkazem je i trailer níže.

Domů
Sdílet
Diskuse