Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2021 21:09
Čas čtení 1:01
Daniel Mikolášik

Královna Alžběta II. zareagovala na obvinění od Meghan Markle a prince Harryho. Situaci bude palác řešit

Královna Alžběta II. zareagovala na obvinění od Meghan Markle a prince Harryho. Situaci bude palác řešit
Zdroj: TASR/AP
NEWS ALŽBĚTA II.
Uložit Uložené

Královna Alžběta II. naznačila, že netušila, jak moc se trápili.

Pondělní rozhovor Oprah Winfrey s Meghan Markle a princem Harrym pro americkou stanici CBS vzbudil další vášnivou debatu o britské královské rodině. 

Vévodkyně ze Sussexu v něm totiž promluvila o mnoha závažných zjištěních týkajících se například naivní představy o vstupu do královské rodiny, myšlenek na sebevraždu či rasistických poznámek, když čekala syna Archieho.

Doporučeno
Meghan tvrdí, že královská rodina nechtěla učinit Archieho princem kvůli obavám, že se na tento post narodí příliš „tmavý“ Meghan tvrdí, že královská rodina nechtěla učinit Archieho princem kvůli obavám, že se na tento post narodí příliš „tmavý“ 8. března 2021 11:10

Podle slov Meghan, jejíž máma je černoška, si někdo z představitelů rodiny nepřál, aby se Archie stal princem, protože měl obavy, „jak tmavá může být jeho kůže, až se narodí“. Odmítla však upřesnit, který konkrétní člen rodiny to řekl.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Guardian (@guardian)

Buckinghamský palác nakonec vydal stanovisko jako reakci na rozhovor pro CBS. Jak informuje Sky News, palác tvrdí, že rasové problémy, které vyplavaly na povrch, jsou znepokojující a budou je řešit.

Domů
Sdílet
Diskuse