Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2021 16:17
Čas čtení 1:06
Tereza Šnajdrová

Rozvolnění: Tyto restrikce se mění od pondělí 12. dubna

Rozvolnění: Tyto restrikce se mění od pondělí 12. dubna
Zdroj: TASR/Milan Kapusta
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V neděli skončí nouzový stav a vláda se konečně rozhodla rozvolnit některá opatření.

Před námi je poslední víkend plný přísných restrikcích, které vláda před několika týdny zavedla. V pondělí 12. dubna dojde k rozvolnění některých opatření a část žáků se po několika měsících domácí výuky konečně vrátí do školních lavic. Co všechno se od pondělí otevře? A v jakých obchodech si nakoupíš?

Doporučeno
Volby by vyhrála koalice Pirátů a STAN. SPOLU dotahují hnutí ANO, které se propadlo na druhé místo Volby by vyhrála koalice Pirátů a STAN. SPOLU dotahují hnutí ANO, které se propadlo na druhé místo 9. dubna 2021 15:16

Obchody a farmářské trhy

V pondělí dojde k otevření obchodů s dětským oblečením, obuví a do provozu se vrátí také zámečnictví, prádelny a čistírny, papírnictví nebo opravny. Obnovit činnost budou moci i farmářské trhy, avšak s omezením. Prodejci nemohou nabízet zboží k přímé konzumaci a příchozím nebude umožněno usadit se. 

Domů
Sdílet
Diskuse