Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2021 15:16
Čas čtení 1:18
Tereza Šnajdrová

Volby by vyhrála koalice Pirátů a STAN. SPOLU dotahují hnutí ANO, které se propadlo na druhé místo

Volby by vyhrála koalice Pirátů a STAN. SPOLU dotahují hnutí ANO, které se propadlo na druhé místo
Zdroj: Pirátská strana
NEWS
Uložit Uložené

Nejnovější volební model zveřejnila společnost Ipsos.

Made with Flourish

Výzkumná technologická a konzultační společnosti Ipsos zveřejnila nový volební model, který ukazuje výsledky voleb do Poslanecké sněmovny, pokud by se konaly již tento březen. Vítězem by byla koalice Pirátů a STAN se ziskem 26,9 %, na druhou příčku kleslo hnutí ANO s 25,3 % hlasů a třetí místo zaujala trojkoalice SPOLU (KDU-ČSL, ODS a TOP 09). ČSSD ani KSČM by se do Sněmovny nedostali.

Doporučeno
ANO se nadále propadá. ČSSD by se nedostala do Sněmovny, volby by vyhráli Piráti a STAN ANO se nadále propadá. ČSSD by se nedostala do Sněmovny, volby by vyhráli Piráti a STAN 30. března 2021 13:20

Do volebního průzkumu, který probíhal od 12. do 16. března 2021, se zapojilo 1036 respondentů starších 18 let. Ipsos zjišťoval, jak by lidé hlasovali, pokud by se volby do Poslanecké sněmovny konaly již tento březen a ve výpočtu pracoval s pravděpodobnou účastí, která panovala v roce 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse