Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2021 19:44
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Policie hledá čtyři útočníky, kteří v Praze surově zbili dva mladíky

VIDEO: Policie hledá čtyři útočníky, kteří v Praze surově zbili dva mladíky
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Agresoři zaútočili na dva bratry, z nichž jednomu bylo teprve 14 let.

Policie České republiky pátrá po identitě skupiny útočníků, kteří před nedávnem v Praze bezdůvodně napadli dva bratry, z nichž jednomu bylo teprve 14 let. Útok se odehrál u výstupu z metra Budějovická a dojít k němu mělo 24. března okolo 19. hodiny. O případu policie informovala v sobotu.

Útočníci byli celkem čtyři a podle policie prošli kolem dvojice mladíků, kteří si jich nijak nevšímali. I přesto se ale početnější skupina agresorů rozhodla vybrat si nic netušící bratry za své oběti a vydala se za nimi.

Doporučeno
Nejbrutálnější sport na světě: Barmský box je jen pro silné povahy Nejbrutálnější sport na světě: Barmský box je jen pro silné povahy 11. dubna 2021 9:35

„Po pár metrech je dostihli a chtěli po nich, aby si mladíci klekli a odprosili je. To bratři odmítli a následoval útok v podobě bití pěstmi a kopanci,“ uvedl za policii mluvčí Jan Daněk.

Kriminalisté se domnívají, že agresoři byli pod vlivem alkoholu nebo drog. Jednalo se přitom o muže ve věku 15 až 20 let se světlou barvou pleti. Jsou podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což jim hrozí až dvouleté vězení.

S informacemi, které mohou policii pomoct při identifikaci útočníků, se mohou lidé obrátit na linku 158.

Domů
Sdílet
Diskuse