Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2021 11:01
Čas čtení 0:38
Kamila Šebestová

Teroristé z Al-Káidy nabízejí za usmrcení evropských policistů Bitcoiny

Teroristé z Al-Káidy nabízejí za usmrcení evropských policistů Bitcoiny
Zdroj: Getty Images/Spencer Platt
NEWS
Uložit Uložené

Teroristická skupina Al-Káida vyhrožuje evropským zemím smrtí policistů.

Teroristická skupina Al-Káida vyhrožuje policistům z Evropy smrtí. Informaci o výhrůžkách teroristů zachytili i bezpečnostní složky Slovenska. Za usmrcení policisty nabízí Al-Káida podle portálu Topky.sk finanční odměnu v kryptoměně. 

„Za usmrcení policisty nabízí finanční odměnu v kryptoměně v hodnotě jeden Bitcoin, což je v současnosti více než milion korun, pokud útočník spáchání skutku prokáže obrazovým nebo obrazově zvukovým záznamem,“ uvedly slovenské bezpečnostní složky pro Topky.sk.

Podle tohoto portálu Al-Kajdá nabízí návod, jak se infiltrovat do davu demonstrantů. Radí jim, jaké prostředky mohou využít. K výzvě Al-Káidy se vyjádřil i slovenský policejní prezident.

Doporučeno
Jak se staví české politické strany k legalizaci marihuany? Jak se staví české politické strany k legalizaci marihuany? 23. dubna 2021 16:00
Domů
Sdílet
Diskuse