Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2021 12:12
Čas čtení 1:13
Adam Smeták

Máte malé penisy, vzkázala ruská ambasáda v Bělorusku pobaltským státům, které podpořily Česko vyhoštěním diplomatů

Máte malé penisy, vzkázala ruská ambasáda v Bělorusku pobaltským státům, které podpořily Česko vyhoštěním diplomatů
Zdroj: Viktor Drachev/TASS
NEWS
Uložit Uložené

Nezvykle útočný vzkaz z twitterového účtu ruské ambasády v Bělorusku po pár hodinách zmizel.

Ruská ambasáda v Bělorusku na Twitteru okomentovala rozhodnutí Estonska, Litvy a Lotyšska vyhostit diplomaty v solidaritě s Českou republikou. Účet ruského zastoupení v Minsku přidal pouze hashtag #SmallDickEnergy. Po několika hodinách tweet ze sociální sítě zmizel. Není jisté, zda jej smazal správce účtu, nebo jej odstranil Twitter. 

Výraz „Small Dick Energy“ v americkém slangu označuje například doslova ostentativní projev maskulinity u lidí, kteří kvůli velikosti svých genitálií zažívají komplex méněcennosti. Užíván je ale i jako příklad verbálního „ukazování svalů“, ač na to člověk nemá. Podle Urban Dictionary disponuje „Small Dick Energy“ například člověk, který vypíše šek na 10 tisíc dolarů, aby se předvedl, přestože dobře ví, že tolik peněz na účtě nemá. 

Doporučeno
Babiš: Česko chce vymáhat miliardu za škody způsobené útokem na Vrbětice Babiš: Česko chce vymáhat miliardu za škody způsobené útokem na Vrbětice 19. dubna 2021 19:03
Domů
Sdílet
Diskuse