Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2021 9:02
Čas čtení 0:53
Ondřej Jarůšek

Masturbace: Kdo ji zakazuje a proč?

Masturbace: Kdo ji zakazuje a proč?
Zdroj: Unsplash/Hello I'm Nik/volně k užití
PODCASTY
Uložit Uložené

Je tu 60. díl podcastu Love is on the air.

 

Odebírej nás na Spotify

Náš vztahový podcast Love is on the air je tady už se šedesátkou epizodou, v níž se naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach tentokrát zaměřila na poměrně peprné téma, a tím je masturbace. To je i dnes stále tak trochu tabu, obzvláště u žen, a proto se naši moderátoři rozhodli toto téma rozebrat a posvítit si na něj.

V dnešním díle se mimo jiné podíváme i do historie. Věděl jsi například to, že už ve 4. století před Kristem byla nalezena soška masturbující ženy? Dlouhou dobu byla navíc masturbace považována za něco zvrhlého a pobuřujícího.

Proč se lidé o masturbaci stydí mluvit? Kdo jí drastickým způsobem zakazuje? A jak si „to“ co nejlépe udělat? Ano, i těmto otázkám se v dnešní epizodě věnujeme, tak se pohodlně usaď a užij si dnešní, více než 80minutový díl.

Doporučeno
Muž své přítelkyni v Excelu přesně spočítal, kolik mu má zaplatit za dovolenou. Žena se nestačila divit Muž své přítelkyni v Excelu přesně spočítal, kolik mu má zaplatit za dovolenou. Žena se nestačila divit 28. ledna 2021 20:03

Pokud ti náhodou unikl poslední díl, napravit to můžeš zde. Naši moderátoři se v něm věnovali takzvaným pěti jazykům lásky, které ve své knize popsal Gary Chapman.

A nezapomeň, že už ve čtvrtek ti přineseme jako vždy bonusový díl, který bude věnován příběhům našich posluchačů a posluchaček. Pokud máš tedy i ty nějakou historku, o kterou by ses s námi rád podělil, napiš nám do zpráv na Instagramu. Budeme se těšit. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse